Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nevzat AYDIN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep Orhan ÖZEL, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Bakanı Doç. Dr. Sıtkı NAZİK, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat POLAT ve Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR , Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı TURABİ ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat AYDIN 2012 yılında kurulan fakültenin bölümleri, öğrenci sayıları, lisansüstü ve uzaktan eğitim programları hakkında bilgiler verdi. Uluslararası indekslerde taranan Amasya İlahiyat Dergisi ve 6000'i aşkın eserin bulunduğu İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi ile Rektör Turabi’den takdir toplayan İlahiyat Fakültesi, bünyesinde bulunan dernek faaliyetleri ile ilgili planlamaların da yapıldığı toplantı, akademik personelin Rektör Turabi’ye hayırlı olsun dilekleriyle son buldu.

Turabi Tanışma Toplantısı