Oryantasyon Programları Gerçekleştirildi

ORYANTASYON PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2017/2018 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle Fakültemize yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri ile yatay ve dikey geçişle bu yıl Fakültemize geçiş yapan öğrencilere yönelik oryantasyon programları geçtiğimiz hafta (Eski) Rektörlük Binası Konferans Salonunda yapıldı. Birinci ve ikinci öğretime yönelik iki seans halinde gerçekleştirilen programda, Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Davut AĞBAL öğrencilere Fakültemizdeki Bölümler, akademik ve idari personel durumu, işleyiş ve fiziki yapı hakkında bilgiler verdi. Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi, 7/24 hizmet veren öğrenci danışma hattı, kütüphane ve okuma salonları, kültürel ve sportif imkanlar ile öğrenci kulüpleri, Erasmus, Farabi … gibi değişim programlarına değinen AĞBAL; yemek ve rezervasyon  işlemleri, şehir ve Üniversite Yerleşkelerimize yönelik öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

ORYANTASYON

ORYANTASYON1