İlahiyat Fakültesi FDB Yüksek Lisans Programı Açılmasına YÖK Onayı

İlahiyat Fakültesi FDB Yüksek Lisans Programı Açılmasına YÖK Onayı (21.06.2016)

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Yüksek Lisans Programı açılmasına YÖK tarafından onay verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, "YÖK tarafından Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Yüksek Lisans Programı açılmasına onay verilmesi son derece sevindirici bir karardır. Gelecek dönemde Temel İslam Bilimleri Bölümü ile İslam Tarihi ve Sanatları Bölümünden Yüksek Lisans Programının açılması çalışmalarımız devam etmektedir. Bu durum Fakültemizin akademik gelişimini tamamlamada ulaştığı merhaleyi göstermesi açısından son derece önem taşımaktadır. Bu manada programın açılmasında en büyük desteğini gördüğümüz Üniversite Rektörümüze ve Yüksek Öğretim Kurulu yetkililerine en içten teşekkürlerimi sunarım" dedi.