Amasya Üniversitesi Marifet Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen Güncel Fıkhi Paneli gerçekleştirildi. Yeşilırmak Yerleşkesi İlahiyat Fakültesi Mahmut Cesur Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Oturum başkanlığını Doç. Dr. Abdulkadir Tekin’in üstlendiği panele, Doç. Dr. Abdulkadir Tekin, Doç. Dr. Murat Polat ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özgür panelist olarak katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Marifet Öğrenci Kulübü Başkanı Hayrun Nisa Pekşen, “Kulübümüz son 2 yılda toplam 97 etkinlik düzenledi. Üniversitemizin en çok etkinlik yapan kulübü unvanını 2 yıldır elimizde bulunduruyoruz. Marifet Kulübünün başkanı olarak kulüp gönüllülerimize, yönetim ekibimize ve danışman hocamız Dr. Mustafa Salih Edis’e teşekkür ediyorum. Bugün burada, İslam Hukukuna dair merak edilen önemli konuları açıklığa kavuşturmak için bir araya geldik. İslam Hukukunun güncel meseleleri derinlemesine ele alınacaktır. Panelist hocalarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Panel öncesinde, Instagram ve WhatsApp üzerinden yöneltilen soruların panelist akademisyenler tarafından cevaplandırılmasının ardından teşekkür belgesi ve sosyal medyadan soru yönelten öğrencilere kitap takdim edilerek sona erdi. 

Img _2092_849x 566

Img _2001