"FİMAR"dan İlahiyat Fakültesine Anlamlı Bağış

"FİMAR"DAN İLAHİYAT FAKÜLTESİNE ANLAMLI BAĞIŞ

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatı, Devlet-Millet kaynaşması ile önemli derecede ilerlemeler kaydetmiştir. Fakülte binasının bundan sonraki bölümü devlet desteği ile tamamlanacaktır.

Daha önce Fakülte binasına destek vereceğini bildiren FİMAR Mermer A.Ş., belirli bir aşamaya gelen İlahiyat Fakültesi binasının mermer ihtiyacını karşılamayı üstlenmiş ve buna dair kararı Yönetim Kurulundan geçirmiştir. Bu çerçevede İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Recep Orhan ÖZEL, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ahmet PEKGÖZ ve İnşaat Mühendisi Alper Murat FİDAN tarafından FİMAR Mermer A.Ş.’ye bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarette İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, FİMAR İnsan Kaynakları ve İdari İşler Grup Başkanı Yusuf SEZENOĞLU’nun şahsında devlet-millet kaynaşmasında önemli görevler ifa eden tüm FİMAR yöneticilerine memnuniyet ve teşekkürlerini iletmiştir. Özellikle FİMAR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet EMMİOĞLU’nu camilere, hayır kurumlarına yaptığı yardımlardan dolayı son derece takdir ettiğini ifade etmiştir. Görüşmede Fakülte binasına yönelik mermer sevkiyatı bir programa bağlanmıştır.

Ziyaret sırasında ayrıca yörede çalışma ve temaslarda bulunan 21. ve 22. dönem Amasya Millet Vekili Akif GÜLLE ile de görüş alış verişinde bulunulmuş ve bir hatıra fotoğrafı çektirilmiştir.

Resim Fimar