Fakülte Olarak Akreditasyon Çalışmalarına Aralıksız Devam

COVID-19 pandemisi sebebiyle alınan tedbirler kapsamında bir araya gelme imkanı bulamayan fakültemiz Akreditasyon Komisyonu çalışmalarına online ortamda Skype uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde devam ediyor.

Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR başkanlığında, Doç. Dr. Recep Orhan ÖZEL, Doç Dr. Murat KURT, Dr. Öğr. Üyesi İlyas UÇAR, Arş. Gör. Mahmud Fatih ÇAKMAKTAŞ, Arş. Gör. Kadir TOY ve Arş. Gör. Elif Nur DÖNMEZGÜÇ, Şef Fatma ARSLAN, Fakülte Sekreteri Fatma Begüm TOKUL ve Öğrenci Temsilcisi Hatun AKKAYA'nın da katılımıyla gerçekleştirilen online toplantılarda komisyon, İlahiyat Akreditasyon Ajansı (İAA) tarafından değerlendirilecek olan özdeğerlendirme raporu üzerinde bilgi alışverişi yaparak çalışmalarına devam etmektedir.

Katilimcilarsadc _599x 337

Site (2)