Erken Çocuklukta Ahlak ve Değer Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına YÖK'ten Onay

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi her geçen gün gelişiyor. 31.03.2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısı kararınca disiplinler arası “Erken Çocuklukta Ahlak ve Değer Eğitimi İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı" nın açılması uygun görüldü. Programa 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren öğrenci alımına başlanacaktır. Disiplinler arası bu program, İlahiyat Fakültesi koordinesinde, Eğitim Fakültesi ve Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO işbirliğinde yürütülecektir.
İlahiyat Fakültesi Dekanlığı olarak başta Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ELMACI olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.