DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem KELEŞ Fakültemizde Konferans Verdi (03.01.2017)

İlahiyat Düşünce Kulübü tarafından 'İslam Düşüncesinde Sünnet ve Hadisin Rolü' başlıklı bir konferans düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem KELEŞ'in konuşmacı olduğu programa İlahiyat Fakültesi öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Dr. KELEŞ; hayatın her zaman ve her yerinde bazı eksikliklerin kaçınılmaz olacağını; çalışmak için en uygun zamanın içinde bulunulan zaman, en uygun mekânın da içinde bulunulan mekân olduğunu söyledi. Kalıcı ve yararlı işler yapmak gerektiğini söyleyen KELEŞ, "Hikem-i Atai"den bazı hikmetli sözleri dinleyenlerle paylaştı.  Öte yandan kurumsal anlamda ilahiyat eğitimi almış personeli önemsediklerini belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığının Uzak Doğu'dan, Avrupa'ya kadar uzanan bölgelerdeki din hizmetlerinden bahsetti.

Program sonunda İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR tarafından; Dr. Ekrem KELEŞ'e adına dikilen fidanın koordinatlarının yer aldığı sertifika ve Amasya semaveri takdim edildi.

ekrem keleş

ekrem keleş2