2020 – 2021 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile yerleşen Öğrencilerimizin kayıt işlemleri

Üniversitemizi kazanan adayların kayıt işlemleri 09-15 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının edevlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 09-13 Ekim 2020 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

Önemli ! Katkı payı, öğrenim ücretleri (İkinci öğretim ve Uzaktan Öğretim Öğrencileri) e-kayıt ve/veya yüzyüze kayıttan hemen sonra (Halk Bankası şubelerinin ATM’lerinden öğrenci numaralarına yatırmaları gerekmektedir). Aksi takdirde ders kayıtları yapılmayacaktır.

E-kayıt işlemlerini başarıyla tamamlayan adayların, öğrenim ücterlerini yatırmaları halinde DERS KAYITLARI üniversitemiz tarafından otomatik yapılacaktır. E-kayıt yapamayan adaylar yüz yüze kayıt için ilgili fakülte/yüksekokullara süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.