İlahiyat Fakültesi Danışma Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

İlahiyat Fakültesi Danışma Kurulu Akreditasyon gündemiyle 10.03.2020 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Recep Orhan ÖZEL, Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan YERKAZAN, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül GÜN, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Ahmet Yasin TOMAKİN, Amasya İl Müftüsü Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali BAHÇIVAN, Şehit Ahmet Özsoy İHL Müdürü Abdullah AVCI, AHİMDER Başkanı İbrahim ASLAN, Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Camisi Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Abdulhamit BUDAK, Fakültemiz Sekreteri Fatma Begüm TOKUL, Fakültemiz Şefi Fatma ARSLAN, Fakültemiz Hazırlık Sınıfı öğrencisi Özlem Sude ŞAHİN'in katıldığı toplantıda Üniversitemiz Kalite Komşsyonu Başkanı Doç. Dr. Murat KURT Fakültemizin Akreditasyon müracaat süreci ile ilgili olarak bilgi verdi. Süreçte yapılması gereken hususlarla ilgili olarak yapılan müzakerelerin sonucunda 2020 Haziran ayında tekrar toplanılması kararı alınarak toplantı sona erdi.