Amasya İlahiyat Dergisi’nin 12. Sayısı Yayımlandı

Kapak

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir İlahiyat Fakültesi Dergisinin 12. sayısının yayınlanmasına ilişkin olarak şu açıklamada bulundu: "Bu sayıdan itibaren dergimizi Amasya İlahiyat Dergisi adıyla yayınlamış bulunuyoruz. 2017 yılından itibaren TÜBİTAK ULAKBİM Sosyal ve Beşerî Bilimler Veri Tabanında indekslenen dergimizin 12. sayısında 14 makale yer almaktadır. Tefsir, Hadis, İslâm Hukuku, Arap Dili ve Belağatı, Din Eğitimi, Dinler Tarihi, Eski Türk Edebiyatı, İslam Tarihi ve Işık Kavramı Hakkındaki Metaforik Algılar konularında yayımlanan makalelerin okurlar tarafından ilgi ile takip edileceğini ümit etmekteyiz. Bundan sonraki en büyük hedefimiz dergimizin uluslararası indeksler tarafından indekslenmesini sağlamaktır. Yayımlanma sürecinde desteklerini esirgemeyen dergi editörümüze, yayın kurulumuza, hakemlerimize, yazarlarımıza, üniversitemizin basın yayın görevlilerine ve matbaa çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız."

Dergiye ulaşmak için bkz.: https://dergipark.org.tr/amailad